Datums Melee competitite 2023

2 Mei

 

Datums  schoonmaak 2023

Maandag 12 juni 19:00 uur

Zaterdag 19 Augustus 9:30

Maandag 9 Oktober 19:00

Zaterdag 16 December 9:30


Vrijwilligersavond enorm succses


Het koningsdagtoernooi werd niet druk bezocht waar was wel een zeer geslaagd toernooi. De 4 bovenste teams hadden elkaar allemaal op een nederlaag getrakteerd en dus kwam het in de laatste ronde op het puntensaldo aan tegen de lager geklasseerde teams. Bert en Bregina stonden nog als laatste op de baan bij een 13-11 zege waren ze eindwinnaar bij verlies zouden ze als 4e eindigen. Het werd zeer spannend Trudy en John wisten tot 11-11 bij te blijven maar moesten toch met 13-11 de zege aan Bert en Bregina laten. 


Ook langs deze weg willen we namens het bestuur Gerrit Weghorst even in de schijnwerpers zetten. Gerrit is ons oudste lid en wordt op 19 maart 90 jaar. Samen met Gerard van Meijgaarden komt Gerrit nog regelmatig een partijtje boulen. Gerrit is altijd goed gehumeurd en een slechte uitslag kan je niet aan hem aflezen. We hopen uiteraard dat Gerrit nog lang oudste lid mag blijven en wensen hem en zijn familie een fijne dag toe op 19 maart.

 

 

 


Andre Brauss heeft eindelijk zijn eerste eindoverwinning te pakken.                                     Als opvolger van Gerrit Koersen mag Andre zich een jaar lang clubkampioen Tete A Tete  van de Toss noemen in een helaas niet zo'n spannende finale versloeg hij zijn landgenoot Christian Behrendt

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Oude foto kan niet groot worden afgebeeld

 

 

                                                           

 

Johan en Cobi Pape 

winnen op 10 oktober het toernooi in Hengelo


Najaars toernooi

Zaterdag 9 oktober is het najaars toernooi gespeeld ,Eigenlijk zoals altijd was het weer een leuke en gezellige dag die vlak na het begin van de 1e partij werd ontsiert door een valpartij van Wout. De ziekenwagen en de politie verschenen op ons terrein en Wout werd met de brancard afgevoerd. Uiteindelijk bleven het bij zware kneuzingen aan de gehele rechterkant. De overwinning ging weer naar Duitsland en dit keer waren het Michael Paris en Gerhardus Vorgers die als enige ongeslagen bleven met een saldo van 29. Nadine en Andre Brauss klopten  in een shoot out Yvonne en Harm voor de 2e plaats, In de B poule ging na een uitslagherziening de eer naar Walter van den Broeck en Ben Schrooten. Ook was hier voor de 2e plaats een shoot out nodig. Ilona en Marinus wisten de bal net wat beter te plaatsen dan hun tegenstanders Henk Middelkamp en Nico Satta. Voor Nico was het zijn 1e echte toernooi, dus prima gedaan. Frea Vonck en Fred van Voorthuizen zorgde voor een paar marathon partijen. Mij is verzekerd dat ze op zondag niet meer aanwezig waren. Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig.

Wout in vrolijke tijden

 

 Plek des onheils                                                                                    


De dinsdagavond Melee competitie start op 4 januari 2022

Deze zal weer iedere eerste dinsdagavond van de maand zijn

De maanden die gespeelt worden zijn januari tot en met mei

zomerpauze in juni tot en met augustus

vervolgens pakken we in september de draad weer op en in december is dan de nieuwe kampioen bekend.

We zullen deze competitie dus voortaan in 1 kalenderjaar spelen.


Vanaf woensdag 7 juli 

Spelen we weer iedere week in Almelo

Aanvang 13:30

Rijssen krijgt de kantine bezetting niet rond